VABILO NA TERRA PARZIVAL QUEST Z MIHOM POGAČNIKOM

Ptujski grad 28 Julij 2019, 9:30-14:45h

Ta dopoldanski dogodek z orkestrom (v anglescini) je del štiridnevnega questivala Remember The FutureTerra Parzival Awakening”

Spoštovani!

Morda že poznate mojo inovacijo na področju vodenja (prosim, poglejte spodaj izjave Andreja Božiča in Sonje Šmuc) .

Inside Orchestra.png

28. julija 2019 dopoldne boste imeli priložnost, da na Ptujskem gradu sedite med izvajalci simfoničnega orkestra in pod mojim vodstvom doživite transfer emocionalne strukture glasbene mojstrovine v strategijo vodenja samega sebe in podjetja in tako izkusite mojo inovacijo v živo.

Miha2.png

Miha1.png

Premiera podobnega dogodka na Ptujskem gradu je bila 6. aprila in Slovenski udelezenci so sedeli v orkestru skupaj z menedžerji tujih globalnih podjetij. Ponovno bomo imeli ugledne goste in pricakujemo druženje na visokem nivoju! Glasbena vsebina nova, nadaljevanje aprilskega dogodka.

Najprej boste ob 9:30h v palaciju (Dr. Davorin Peršič) doživeli uvodno pripoved o vitezu Parzivalu in njegovi življenjske poti iz ignorance do najvišje odgovornosti, ko postane kralj svetega Grala. Ta skrivnostna najpomembnejša evropska srednjeveška legenda je zasidrana v okolici Ptuja.

Parzival.png

Poleg meddisciplinarnega vpliva glasbe in drugih zvrsti umetnosti uporabljamo Parzivala kot pravzorec za razvoj vodilne osebnosti.

Glasbeni proces in izvedba (Johannes Brahms, Violinski koncert Op.77) se začne ob 11h v slavnostni dvorani (mojo metodo lahko spoznate na www.mihavision.com).

Ob 13:30 Sledi skupen debriefing doživetja, izmenjava izkušenj o vplivu nove paradigme umetnosti&gospodarstva in “networking” kosilo na grajskem dvorišču.

Ker je to poletni termin vabimo tudi partnerje in za otroke bo pripravljen paralelni “viteški” program!

Miha Pogacnik

Veleposlanik  Kulture republike Slovenije

www.mihavision.com

Mob. 00352 661 485158

Andrej Božič:

“Orkester je najstarejši najbolje delujoči vodstveni tim.

Dirigent brez strastnih in tehnično briljantnih glasbenikov ne pomeni nič, brez njega pa je ta kolektiv samo skupek briljantnih posameznikov.

Vsi so enako pomembni, violine se ne prerekajo z violami ali tolkali, samo če vsi delujejo skupaj, ubrano v flowu, je rezultat glasba , ki te ponese , motivira, vzbuja kreativnost, strategijo,…

To se občuti in ne potrebujes biti strokovnjak.

Prav zato je to doživetje z Mihom nekaj enkratnega in je velika lekcija iz vodenja, hkrati pa čisti užitek in dragocena izkušnja drugačnega doživljanja koncerta !”

Sonja Šmuc:

Iskanje svetega grala, ki navdihuje viteza Parzivala, povezanega s Terro Parzival, je hrepenenje človeka, da najde odgovor na večno vprašanje o smislu življenja. Zakaj sem tu? Kako se moji dihi prepletajo z ritmom človeštva?

Miha Pogacnik s svojo virtuozno metodo seciranja clovekovih globin ob zvokih violine in orkestra interpretira svetovne glasbene mojstrovine tako, da slišimo Bacha, Beethovna, Mozarta na nov, meddisciplinaren način  …, in tako odstirajo nepomembno, boleče, skrito v duši in potrkajo na sveti gral, ki ga nosimo v sebi. Potovanje z Miho je raziskovanje, ki pušča sled, tam kjer največ šteje. V nas.

Investicija za program, pripoved, orkester, debriefing in networking kosilo:

€200, z partnerjem €300 , program za otroke po dogovoru.

Če se želite udeležiti celotnega dogodka (28-31.7) € 400

Informacije in prijava:

Hotel Mitra Ptuj

Peter Vesenjak

Peter.vesenjak@hosting.si

027877455

041 514 020

Informacije o računu za nakazilo:

 IBAN: SI56041730001588278
 
 Account holder:
 Name: Ustanova Gandin fundacija
 Address: Dolane 1, 2282 Cirkulane, Slovenia
 
 Bank:
 Name: Nova KBM d.d.
 Address: Ulica Vita Kraigherja 4, 2505 Maribor, Slovenia
 SWIFT: KBMASI2X
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *